Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Rihtniemi muuttaa!
Suntuubin lopettaessa muutamme uuteen osoitteeseen. Tästä eteenpäin emme tarjoa enää vuokrahevosia ja yksityishevosten määrää vähennetään.

 

Yksityishaku

Kiinnostaako tallipaikka Rihtniemestä edelleen? Hienoa, voit jättää tallipaikkahakemuksesi tänne. Haulla ei ole erityistä päättymisaikaa, vaan haemme yksityishevosia aina, kun karsinapaikkoja on vapaana.

• Esittele hakemuksessa itsesi ja hevosesi (muista linkittää hevosen sivujen osoite!).
• Kerro, miksi juuri te haluatte Rihtniemeen tai miksi teidät pitäisi valita.
• Jos haluat vastauksen myös sähköpostiisi, jätäthän hakemukseen myös sähköpostiosoitteen.


Tällä hetkellä vapaana on 4 karsinapaikkaa

 

 [ Kirjoita ]

Nimi: Neija Wuorela
Kotisivut: http://pianist.suntuubi.com/

31.01.2018 16:06
Valloitan viimeisen tyhjän karsinan!

Turo on lempeä vuonohevosori, jonka kanssa tulevat toimeen kaikki vauvasta vaariin. Hellyydenkipeä ahmatti on aina valmis tekemään myös töitä, ja siksi Neija oriin ihastuikin. Karsinoista tuo 14 käy Turolle vallan mainiosti, eikä muita vaihtoehtoja ilmeisesti olekaan :D Tarhaus onnistuu ruunan kanssa, ja jos sopiva kaveri täällä asustaa niin mikäjottei, samojen aitojen sisään vaan.

Neija Wuorela (Kuva Turon sivuilla Omistaja -kohdassa, nappaa sieltä)

Neija on 16-vuotias naisenalku, Wuorelan suvun toisiksinuorin. Koko ikänsä hän on asunut parin kilometrin päässä Rihtniemestä, sukukartanossa perheensä kanssa. Neijan perheeseen kuuluu tämän itsensä lisäksi äiti ja isä, juuri 18 täyttänyt isoveli Verneri sekä 5-vuotias pikkusisko Mary-Ann. Heidän kanssaan suurta, jo hieman ränsistynyttä kivikartanoa asuttaa kaksi koiraa, bernhardilainen Ralle sekä Rottweiler Hermanni. Neijan huoneen pöydällä nököttävässä terraariossa puolestaan tuhojaan tekee venäjänkääpiöhamsteri Rouva Kapteeni.

Vastikään perheeseen liittynyt Turo, Neijan vuonohevosori, oltiin alunperin majoittamassa kartanon pihapiiriin kuuluvaan talliin. Se olisi kuitenkin vaatinut melkoisesti kunnostusta, ja lopulta Turo päätettiin asuttaa läheiselle tallille, Rihtniemeen. Siellä ratsastusmahdollisuudetkin ovat paremmat.

Neija on hoikka, siro tyttö, joka osaa vähän kaikkea. Harvassa asiassa hän on paras, mutta lähes kaikki hoituu vähintäänkin hyvin. Yksi harvoista heikkouksista on koripallo, josta Neija ei ole ikinä pitänyt. Lähimpänä tytön sydäntä ovat ratsastus, tanssi ja laulaminen. Hevosien kanssa hän on touhunnut pienestä pitäen, Neijan vaari kun omisti aikoinaan kaksi suomenhevosta. Kumpikin suomipolle oli parhaimmillaan maastossa, ja niimpä Neijan elämän neljäs ja viides kesä kuluivatkin lähinnä hevosen kanssa metsissä samoillessa. Osaa tyttö kuitenkin oikeasti ratsastaakin, neljätoistavuotiaana hän valmentautui ylläpitohevosensa kanssa tavoitteellisesti niin este- kuin kouluratsastuksenkin puolella. Kun tuli aika ostaa oma hevonen, ihastui vaaleahiuksinen prinsessa kuitenkin lempeään vuono-oriin, ja niin saivat gp-kentät jäädä, ainakin toistaiseksi.

Jos ystävien käskettäisiin kuvailla Neijaa muutamalla adjektiivilla, tulisi melko varmasti kaikkien listalla esiin seuraavat: viisas, utelias, hauska ja mukava. Lukeminen on aina ollut Neijalle tärkeää, ja siksi tyttö tietääkin paljon asioista. Asiaa on auttanut myös sammumaton tiedonhalu, joka saattaa joskus ilmentyä ärsyttävänä, kuulustelunomaisena kyselynä. Neijan huumori ei välttämättä uppoa jokaiseen, ja sitä on muutenkin vaikea kuvailla. Jos kuitenkaan omistaa yhtään samankaltaisen huumorintajun Neijan kanssa, on ystävyys varmaa. Neijaan on muutenkin helppo tutustua, vaikkei tämä se maailman sosiaalisin ihme olekaan. Jos yhteinen jutunaihe löytyy, jaksaa Neija keskustella tuntemattomankin kanssa tuntikausia. Neija on erittäin vaikea saada suuttumaan, tyttö ottaa kaiken ilkeänkin huumorilla. Ketään hän ei myöskään halua vihata, ja yrittää tulla toimeen kaikkien kanssa.

Pituutta Neijalle on siunaantunut sellainen sopiva puolitoista metriä ja puoli senttiä päälle. Lyhyydestään huolimatta pysyy helposti muiden mukana, lyhyisiin jalkoihin nimittäin tottuu. Asiaa auttaa toki myös isoveli, jotain hyötyä lapsuuden hippaleikeistä ojaanheittouhkauksineen kai sitten onkin.

Neija viihtyy kotona ja tallilla ilman meikkiä, mutta naaman maalaaminen on tytön salainen intohimo. Jos on pienikin tekosyy meikkaamiseen, ilmestyy Neija paikalle täydessä tällingissä. Varsinkin tytön tallikaverit saattavat yllättyä Neijan kävellessä vastaan kaupungilla, jotkut ovat tunteitaan kuvanneet jopa järkyttyneiksi. Kerran Neija päätti testailla uusia meikkejään kouluratsastuskilpailuissa, mikä ei välttämättä ollut maailman paras idea, kun meikeistä puhuttaessa tarkoitetaan kaikki sateenkaaren värit sisältävää luomiväripalettia ja kirkkaansinistä metallinhohtoista huulipunaa. Glitteriä unohtamatta! Tuon virhearvion jälkeen ovat Neijan kisameikit pysyneet maanläheisissä väreissä, joka saattaa jo sekin aiheuttaa kummastusta luonnontilassa touhuavaan tyttölapseen tottuneille.

Ja sitten se vaikein, miksi Rihtniemi... Noh, Aslaughan sen jo kertoikin, kodittomana vaellellaan pitkin virtuaalisia katuja. :D

//Nyt on kyllä sellainen olo, että jotain unohtui, mutta laittelen sitten erikseen jos/kun huomaan että mikä.

Vastaus:

Tervetuloa Rihtniemeen Neija ja Turo! Hmm, en millään haluaisi laittaa oria tamman viereen, joten karsinajärjestelyissä pitää varmaankin tehdä hieman muutoksia. Olisikohan karsina nro 16 teille sopiva, jos Glory siirrettäisiin siitä tallin perälle? Turo voisi olla sopiva tarhakaveri Kurrelle, toivotaan että ne pystyvät jakamaan tarhan. :D

Teen sulle saman tien kaapin, niin pääset aloittamaan tarinoinnin. :)

Juulia, 04.02.2018

Nimi: Vanessa Bolívar
Kotisivut: http://huttula.atspace.cc/gimma.html

31.01.2018 02:02
Jos Laamalta kysyttäisiin, se ei muuttaisi missään tapauksessa maalle, metsän keskelle ja kauas kaikesta kiiltävästä ja uudelta tuoksuvasta. Jos Vanessalta kysyttäisiin, traileri pakattaisiin alta aikayksikön ja vaihdettaisiin maisemat mahdollisimman nopeasti pois suurkaupungin tornitaloista, saastevarmoista moottoriteistä ja aina täynnä olevista busseista. Kun Argentiinan pääkaupungin kadut alkoivat tuntua liian etäisiltä, sama lähikauppa ja työpaikka liian tutuilta ja ikävä omaa hevosta kohtaan aivan liian suurelta, otettiin härkää sarvista ja pakattiin muuttolaatikot. Lennätettiin tummanharmaa sohva meren yli ja purettiin IKEAn koottavat tasot ja hyllyköt pienempiin bokseihin, haettiin kiiltokuvatamma Mile High Glam DFC Helsingin kupeessa sijaitsevalta, täysihoitoiselta yksityistallilta ja karautettiin Keski-Suomeen maisemanvaihtoa harjoittamaan.

Vanessa Juliána Bolívar (kuva: https://www.flickr.com/photos/airbourneace/27828044875/in/album-72157659015 942412/) on kaksikymmentävuotias (12.1.1998) nuori, joka kirjoitti itsensä merkonomiksi kaksikielisessä tutkinnossa Helsingissä ja aikoo hakea opiskelemaan matematiikkaa tai kansainvälistä liiketalouden tutkintoa korkeamman asteen koulutukseen - tällä hetkellä puoliksi argentiinalainen on kuitenkin välivuodella, työskennellen marketin kassalla päivisin.
Lyhyenläntä nainen on syntynyt ja kasvanut suurimman osan elämästään suomalaisten havumetsien ja saunakulttuurin piirittämänä, mutta muutti Argentinaan isovanhempiensa luokse valmistuttuaan ammattikoulusta. Vanessan äiti Adriana Bolívar on syntyperäinen argentiinalainen, joka muutti parikymppisenä Suomeen yliopiston perässä; sille tielle jääden, nainen rakastui kylmässä pohjolassa, opiskeli itsensä asianajajaksi ja perusti perheen pari vuotta vanhemman Jukka Korpela-Bolívarin kanssa. Isä-Jukka on markkinointiosaston johtotehtävissä kansainvälisessä firmassa ja opiskellut itsensä lukion ja kauppakorkean kautta maisteriksi, työtehtäviensä sivussa veneillen ja kirjallisuutta harrastaen. Hevosharrastus on perheen yhteinen ajanviete, johon osallistuvat isää lukuunottamatta Bolívarin perheen jokainen jäsen - äiti, Vanessa ja pikkusisko Viviana (12) ovat viettäneet suurinpiirtein jokaisen viikonloppunsa talleilla ja perheen omistuksessa onkin Vanessan puoliveritamma Laaman lisäksi myös toinen hevonen, latvianurheiluhevosruuna Kapteeni eli Kapu, jonka kanssa ”Vivi” ja Adriana harrastavat nykyään. Korpela-Bolívarit asuvat Keski-Suomessa suurikokoisessa omakotitalossa, muutaman kymmenen kilometrin päästä Saurasta, kun taas Vanessa on juuri muuttanut Sauran keskustaan vanhan rakennuksen kerrostalokaksioon.

Vanessa on perinyt selkeästi enemmän luonteenpiirteitä äitinsä tuliselta latinosuvulta, eikä olekkaan koskaan ollut kuin ns. normaali, ”hiljainen ja nössykkämäinen” suomalainen; jos jotain sanottavaa on, se sanotaan ääneen. Bolívar on pienestä pitäen tuonut oman mielipiteensä reippaasti esiin, eikä koe tarvetta piilotella persoonaansa tai sanottaviaan uusienkaan ihmisten seurassa - vain synkemmät vaiheet elämästä verhotaan tarkasti mielen sopukoihin, mutta muuten tähän neitiin on kyllä helppo mennä tutustumaan. Avoimin mielin uudet ihmiset vastaanottava nuori osaa olla avarakatseinen ja huomioida ympärillä olevat ihmiset, ja tuleekin sen vuoksi hyvin juttuun uusien tuttavuuksienkin kanssa - vaikka tumma ja tulinen latino on suora ja rehellinen, koittaa hän vältellä viimeiseen asti muiden loukkaamista ja niiden sammakoiden päästelyä ulos, nainen nimittäin vihaa vihanpitoa, riitelyä ja varsinkin sopimista, joka on tuolle yhä hieman hankala paikka. Vanessalla saattaa nimittäin olla välillä vaikeuksia niellä ylpeytensä ja pyytää anteeksi, ja mielummin tämä pitääkin mykkäkoulua kuin menee heti suorinta reittiä sopimaan - muutaman rauhoittavan tupakan ja kahvikupin jälkeen, kun äkkipikainen luonne on saanut rauhoitettua itsensä ja tasattua hengityksensä, voi tämä jopa yltyä nöyrtymään ja hipsiä pahoittelemaan. Kuitenkin niin, että tekee selväksi myös oman puolensa riidassa, tietenkin.
Huumorintajuinen ja ulkopuolisten silmiin aina aurinkoiselta näyttävä nuori omaa myös sen niinsanotun dark siden: masennuksesta parantuvana tällä saattaa olla mielialojen vaihteluita useita kertoja päivässä, ja vaikkei tuo siitä useille kerrokaan, ymmärtävät siitä tietävät selkeästi helpommin naisen yhtäkkistä ”angstimista” tai tiuskimista.

Sen lisäksi, että Vanessa on perinyt luonnetta äitinsä puolelta, juurtaa tuon ulkonäöllistenkin seikkojen alkuperät meren toiselle puolelle: lyhyt ja oikeista kohdista muodokas, sävyä tummempi iho ja ei käsiteltynä aivan pientä säkkärää olevat luonnonkiharat hiukset muistuttavat argentiinalaisuudesta tarpeeksi usein kalpeiden suomalaisten keskellä, ja nainen saa myös kuulla siitä - ainakin ystäviltään. Useinmiten Vanessa pukeutuu myös muotojaan korostavasti, ja vaikka tämä olisi juuri herännyt, näyttää keho useinmiten häikäisevältä ihoa myötäilevissä topeissa ja t-paidoissa sekä turhankin tiukoissa legginsseissä tai farkuissa. (Bolívarin tyylikollaasi) Tallille nainen pukeutuu rennommin, ja yllä nähdään usein ratsastushousut sekä jonkinlainen huppari tai pitkähihainen, säästä riippuen.

Ja no Laama (6-vuotias suomalainen puoliveritamma, if you need to know right now). Se on sekoitus diivaa, syliriepua ja kovan luokan kilpahevosta (harrasteratsu in making), joka ei edes viitsi koittaa sopeutua kolmenkymmenen asteen pakkasiin ja suomenhevosiin (mammutit, pah). Eikä pidä ymmärtää väärin, sillä ei punainen ole todellakaan mikään paha, vaarallinen tai pelättävä hevonen; se vain sattuu osoittamaan mieltään hieman muita useammin, tyttö ja suomen prinsessa kun on. Ja, vaikka sen kova, katu-uskottavuutta nuoleskeleva kuori onkin väärän värisille harjoille ja naapurikarsinan hevosille luimiva ja hampaita esittelevä, aivan liian suurikokoinen puoliverinen, sisimmässään se on kuin sulaa suklaata - oikean ja tamman kanssa toimimaan tottuneen ihmisen kanssa namit, rapsutukset ja pesuhetket ovat parhautta (kunhan sulla on käytössä punainen pesusieni, keltainen ei nimittäin käy). Laaman kanssa tulee vain olla itsevarma, eikä altistua sen mielenosoituksille - kyllä se tykkää mennä ulkoilemaan, vaikka kuinka mulkoilisi sua loimia laittaessasi, ja kyllä se tykkää treenata, vaikka liikkuukin alta kokoajan kun yrität päästä selkään. (pst Laama esitti henkilökohtaisen karsinatoivomuksen jostakin tallin perältä nurkasta, ehkä ruunan tai mukavan tamman vierestä - oreja se ei välttämättä jaksa kun sitten kokoajan pitäisi olla "on fleek" kun joku kurkistelee kaltereiden välistä).

Tämä parivaljakko on kipeästi tallipaikan tarpeessa, ehkä se on se suurin syy, miksi täällä mangutaan Laamaa ja sen omistajaa Rihtniemen katon alle. Ja tietenkin, koska tamman kasvattaja ei ikinä saa päästä liian etäälle luomastaan hevosesta! :)

Vastaus:

Heippa ja tervetuloa teillekin osaksi Rihtniemen talliporukkaa! <3 Olisikohan karsina nro 20 tarpeeksi perällä, siinä olisi kiva naapurikin Laamalle. Tarhassa Laama joutuu toistaiseksi temmeltämään yksin, kun meillä ei ole sille sopivaa tarhakaveria. Toivottavasti tämä sopii teille molemmille. :D

Tein sullekin juuri kaapin, jonne pääset Yksityiset-sivun kautta, jotta pääset tarinoimaan heti kun siltä tuntuu.

Juulia, 31.01.2018

ps. Laamalle tiedoksi: yksityispuoli on valmistunut viime syksynä ja tallinpitäjä henkilökohtaisesti lupaa tammalle uudelta tuoksuvan karsinan. ;)

Nimi: Aslaug
Kotisivut: http://linnunluu.weebly.com/baldur.html/

30.01.2018 15:40
Heeei!

Nyt on ylläpitoponi hankittuna, vain tallipaikka puuttuu vielä. Rihtniemi on ainoa oikea valinta, kun ystävällisesti tarjosit paikkaa tallilliselle orvoiksi jääneitä hoitajia <3

Baldur on siis 11-vuotias islanninhevosruuna, kiltti kuin mikä, ja tulee taatusti toimeen kaikkien kanssa. Helppo ja ongelmaton käsitellä. Jos saa esittää toiveita, karsina numero 15 olisi kiva, koska nurkkapaikka, sekä ponille tarhakaveri olisi iso plussa!


Skade Aslaug Kaakkuri, 16-vuotias vuonojen kasvatti, yhtä aikaa norjalainen, suomalainen, saamelainen sekä kveeni. Tyttö lähti Pohjoisesta, mutta Pohjoinen ei lähde tytöstä: silmissä viiltävät lumi ja jää, sydämessä loimuavat revontulet. Aslaug on syntynyt Kieruan saaristossa Pohjois-Norjassa. Äiti on se kalastajaperheen tytär, johon turkulaissyntyinen ilmastontutkija-isä työmatkallaan rakastui. Perhe asui tutussa kotikylässä tyttären elämän ensimmäiset 14 vuotta. Aslaug sai kulkea pitkin vuonoja ja vuoria, mennä ja tulla miten halusi. Luonto muovasi hänestä vaitonaisen sivustaseuraajan, joka ajattelee enemmän kuin sanoo.

Muutto Suomeen toi eteen aivan uudenlaisia vastoinkäymisiä, joiden myötä Aslaug on entistä sulkeutuneempi. Tyttö on aluksi arka ja hiljainen, eikä puhu omista asioistaan. Sisäisistä myrskyistä huolimatta hän jaksaa olla muita kohtaan kiltti ja ystävällinen, kunhan ensin saa sanan suustaan. Vain 158-senttisellä Aslaugilla on luonnostaan mustat hiukset ja kirkkaansiniset silmät. Pukeutumisessaan hän suosii tummia tai maanläheisiä värejä, villapaitoja ja huppareita.

Ratsastuksen hienouksista tyttö ei paljon tiedä, mutta hevosista hän pitää. Kieruassa hänellä oli tapana samoilla jyrkkiä rinteitä ja kivisiä rantoja naapurin ponin selässä. Olipa ratsulla satula tai ei, Aslaug pysyy varmasti kyydissä, vauhdista riippumatta, ja maastoilu onkin eniten tytön mieleen.

Ylläpitoponi Baldur hankittiin, kun pitkän osastojakson jälkeen oli jälleen aika saada ote elämästä. Isän sisko, hevosihmisiä hänkin, auttoi vanhempia sopivan ponin ja tallipaikan etsinnässä. Baldur oli ainoa, jota käytiin edes katsomassa, mutta se riitti: Aslaugista tuli islantilaisen ruunan melkein-omistaja. Takkutukan kanssa on hyvä opetella hevosenomistajan arkea tädin ollessa tärkeänä tukena, jos paha päivä iskee.
(kuva http://linnunluu.weebly.com/uploads/9/5/1/7/95175268/aslaug_1.jpg)

Vastaus:

Hei Aslaug ja Baldur, tervetuloa mukaan Rihtniemen talliporukkaan! Kiva, kun tännekin saadaan lisää kävijöitä, pysyy oma into ja motivaatiokin paljon korkeammalla. :) Teen sulle ihan just kaapin, jonne pääset Yksityiset-sivun kautta.

Baldur pääsee karsinaan nro 15. Tarhakaverikin varmasti onnistuu. Pihatto meillä on tällä hetkellä aika täynnä (jos tilaa vapautuu, Baldur pääsee sinne :) ), mutta mahtaisikohan Baldur viihtyä meidän Blondi-vauvan kanssa samassa tarhassa?

Juulia, 31.01.2018

Nimi: Elva Ojanne
Kotisivut: http://yawp.suntuubi.com/?cat=8

07.11.2017 22:50
Pian kahdeksanvuotias piensuokkitamma Unni kaipailisi tallipaikkaa! Unnin omistaja Elva Ojanne on nuori, opiskeluiden ja työn ohella Unnin kanssa touhuileva naisenalku. Elva on ihan hauska höpöttäjä, vaikkei aina kaikilta kiireiltään ehdikkään jäädä raataamaan. Elva on kuitenkin kovin empaattinen ja hyväsydäminen, vaikka välillä saattaisikin kirvata jonkun maanrakoon. Tästä naisesta on varmasti auttamaan tallin tohinassa, hommassa kuin hommassa; hän ei nimittäin oikein osaa kieltäytyä, vaikka olisikin ihan täyteen buukattu. Elva on ikuinen poniratsastaja, joka on ehtinyt työntää lusikkansa jo vaikka kuinka moneen heppaprojektiin. Nyt on kuitenkin tullut hankittua Hengenvaaran Unikaveri eli Unni, Elvalle pitkään kaivattua leppoisaa heppailua tarjoileva pikkusuokki. Se on lempeä tyär, mutta kuitenkin vähän ujo tyyppi. Sen kanssa nainen touhuilee kun kerkeää, ja suuren osan vapaa-ajastaan hän hevoselle pyrkiikin pyhittämään.

Rihtniemi on ollut mulla silmänalla jo pitkään, nyt viimein pääsin yksityishevosen hankkimaan ja tulin heti kirjoittamaan tänne hakemusta! Aina vaikuttanut jotenkin lämpöiseltä paikalta, jonka porukkaan vaan haluaa päästä.

- E & U

Vastaus:

Moikka Elva ja Unni, lämpimästi tervetuloa Rihtniemeen! <3 Unni voisi muuttaa karsinaan nro 19, sekä joko Skippyn kanssa tarhaan 6 tai ikiomaan tarhaan. Pihatto meillä valitettavasti on nyt ihan täynnä. :/ Skippy on kuitenkin kiltti ja hurmaava poniruuna, jonka kanssa Unni varmasti tulisi toimeen. Kuittaisitko tän teille sopivan ulkoilujärjestelyn vaikkapa vieraskirjaan niin osaan merkitä Unnin oikeaan tarhaan? Teen sulle kaapin, jonne pääset Yksityiset-sivun kautta niin pääset aloittamaan tarinoinnin heti kun siltä tuntuu. :)

Juulia, 09.11.2017

Nimi: Fanny Riihilampi
Kotisivut: http://taikaponi.net/farga/v/luttu/

26.10.2017 11:01
Vähän vajaa parikymppinen wannabe-esteratsastaja Fanny Riihikoski ja hänen uskollinen valkoinen ratsunsa Luttu kaipailisivat tallipaikkaa näin talven tullen. Tulee kylmä jos ei ole tallipaikkaa. Fanny on ihan mukava ja huumorintajuinen tyyppi, ja Luttu aivan valloittava kaveri luonteeltaan, kiltti ja sosiaalinen tapaus joka rakastaa rapsutuksia ja porkkanoita. Fanny osaa olla tarvittaessa kuitenkin myös pippurinen ja pitää puolensa, Luttu ei. Tamma alistuu kelle tahansa ja sopii hyvin laumaan, se on sellainen vaatimaton kaikki käy-tyyppi. Ulkomuodoltaan Fanny on lyhyt, mustahiuksinen ja pukeutuu mieluiten mahdollisimman junttimaisesti (esimerkiksi vanhoihin verkkareihin, satavuotiaaseen tuulitalliin ja pinkkeihin kukallisiin kumisaappaisiin). Luttu on puolestaan vähän edustavampi, kaunis ja siro kimo.

Rihtniemi kiinnostaa talliporukan ja aktiivisen toiminnan puolesta. Esteratsastusuran ohella Luttusesta olisi tarkoitus veivata myös hömpänpömppäponi ja working equitation kuulostaa aivan meidän jutulta.

- Fanny ja Luttu-puttu-poninen

Vastaus:

Moikka Fanny ja Luttu ja tervetuloa Rihtniemeen! Luttu voisi vaikkapa muuttaa asumaan karsinaan nro 13 ja tarhata joko omaan tarhaan (tai Skippy-nimisen poniruunan kanssa kunhan se marraskuun alussa muuttaa Rihtniemeen) tai sitten pihattoon, kun sieltä nyt vapautui tilaa Hipun siirryttyä tarhaan. Kuittaa tämä ulkoilujärjestely jotain kautta niin päivitän tarhausjärjestykseen. :) Teen sulle kaapin, mihin pääset Yksityiset-sivun kautta, niin pääset aloittamaan tarinoinnin heti kun haluat.

Juulia, 26.10.2017

Nimi: Felissa Lundqvist
Kotisivut: http://raitatossu.net/felissa/vanankauro.html

16.10.2017 22:56
Tallipaikkaa vailla olisi kolmekymppinen henkisesti tätiratsastaja Felissa Lundqvist ja hänen kymmenenvuotias suomenhevosruunansa Vanan Kauro. Sopivan hevosen hankkiminen oli hankala projekti, mutta nyt saa onneksi vihdoin keskittyä rentoon meininkiin oman hevosen kanssa. Luonteeltaan Felissa on ystävällinen ja tulee yleensä kaikkien kanssa toimeen. Ei osaa koskaan sanoa "ei", joten takuuvarmaa apua iltatallien ja muun sellaisen tekemiseen. Saattaa kyllä välillä olla vähän liian oikeassa omasta mielestään ja sanoa tylystikin, mutta puhumallahan niistä väärinymmärryksistä selvitään. Ulkonäöltään blondi, aina huoliteltu ja tunnistettavissa hevosen satulahuovan tai riimun väriin mätsäävistä vaatteista..

Karu sitten taas on hyvin tavanomainen suokkiruuna. Yleensä sitä kuvataan sanoilla luotettava, rehellinen ja rauhallinen. Oikea hyvänmielenhevonen, the tätikuljetin. Mihinkään pystyyn kuolleeseen ja elämäänsä kyllästyneeseen raatoon sitä ei kuitenkaan kannata sekoittaa, sillä ruuna osaa ajoittain järjestää vähän turhankin paljon hälinää ympärilleen.

Rihtniemi vaikuttaa luonnollisesta hevosmiestaidosta, working equitationista, lännenratsastuksesta ja kaikesta hömpästä innostuneelle puskaratsukolle juuri oikealta paikalta.

- Feli & Karu

Vastaus:

Tervetuloa Rihtniemeen Feli ja Karu! Karulle on varattu karsina numero 17. Pihatto meillä on jo aika täynnä, mutta eiköhän Karukin sinne mahdu jos haluat! Muussa tapauksessa sen voi tarhata yksin tai Samun kanssa. Teen sulle kaapin, jonne pääset Yksityiset-sivun kautta, niin pääset aloittamaan tarinoinnin heti, kun siltä tuntuu. :)

Juulia, 17.10.2017

Nimi: Tuula

10.10.2017 18:33
hupsistakeikkaa, unohtui! ^^

Rihtniemi siksi, että paikka vaikutti mukavan rennolta ja lupsakalta, mutta silti hyväpuitteiselta tallilta, johon voi hyvin majoittaa tälläisen pikku puskaponin. <3

• Rokan voi tarhata myös kaverin kanssa
• Koko nimi on Tuula Parikka (:

Nimi: Tuula
Kotisivut: http://toutou.suntuubi.com/?cat=10/

10.10.2017 18:31
Tuula on 14-vuotias elämäniloinen tyttö, joka on vastikään muuttanut Sauran liepeille, lähelle Rihtniemeä. Tuulan tunnistaa tallilla pitkistä, pähkinänruskeista hiuksista ja nenällä keikkuvista pyöreistä, suurista silmälaseista. Luonteeltaan Tuula saattaa joskus olla hiukan epösosiaalinen ja sitä kautta epäkohteliaisuuteen taipuva, mutta ei hän oikeasti tarkoita pahaa. Pieniä pessimistinkin piirteitä tytössä voi havaita, mutta jostakin hän saa aina loihdittua hymyn huulilleen. Hevosten kanssa Tuula osaa olla lempeä, mutta sopivan jämäkkä ja ehdottoman periksiantamaton.

Rokka on ollut Tuulalla jo muutaman vuoden, mutta perheen muutettua hevoselle piti saada uusi koti, joka löytyi Rihtniemestä. Rokka - jota Rotaksikin kutsutaan - on lempeä nallekarhu, josta löytyy hiukan ponimaisia vinkeitä. Ulkonäöllään poni ainakin hurmaa kaikki ohikulkijat ja kerää kaikki herkut itselleen! Ratsukko ei tähtää kilpailuihin, vaan rentoon puskailuun ja harrasteluun hevosen ehdoilla. Kyllä kaksikon joskus voi pienissä esteluokissa nähdä, mutta säännöllistä tahtia kilpakentillä ei olekaan.

Vastaus:

Moikka Tuula ja Rokka ja tervetuloa Rihtniemeen! (pakko tähän väliin todeta, että Rokka on aivan supersuloinen <3) Teen sulle ihan justiinsa kaapin, niin pääset tarinoimaan. :) Meillä ei tällä hetkellä ole Rokalle sopivaa tarhakaveria, mutta sen voisi vaikka laittaa ulkoilemaan meidän pihattolauman kanssa? Kuittaa tämä vastaus vaikka vieraskirjaan/yksärivihkoon ensimmäisen tarinan yhteydessä! Karsinapaikan saatte karsinasta 12 - mikäli se vain sopii.

Juulia, 10.10.2017

Nimi: Ella Rajala
Kotisivut: http://vglorydays.weebly.com/

12.08.2017 19:40
Ella on 18 vuotias nuori nainen, joka on asunut Rihtniemen liepeillä jo pari vuotta hevosensa Gloryn kanssa. Kuitenkin vasta nyt kaksikko eksyy Rihtniemeen, toiveinaan löytää pysyvä koti. Vaaleaksi värjätyt hiukset yltävät auki ollessaan lapaluiden alle ja silmien värinä loistaa ruskea. Luonteeltaan Ella on pessimistisyyteen taipuva, mutta löytää monesti hyviäkin puolia eri asioista. Hieman ehkä vihaisen näköinen tyttö on kuitenkin yleensä kaikkien kaveri, eikä tätä sovi pelätä. Vihaisen näköisen ulkokuoren alta nimittäin paljastuu hieman ujohko tyttö, joka on kuitenkin välillä jopa pelottavan iloinen ja pirteä.

Glory on Ellan ensihevonen ja päätyi tälle vähän vahingossa ratsastusleirin kautta. Tamma on siis entinen opetushevonen, hieman herkkä sellainen. Pohjimmiltaan Glory on kuitenkin perushelppo tapaus, joka vain on hieman malttamaton kaikessa. Kaksikon tavoitteena on kilpailla ja valmentautua hiljokseen kaikissa kolmessa ratsastuksen lajissa ja päästä niin pitkälle kuin rahkeet vain riittää.

Rihtniemeen haluaisimme siksi, että paikka vaikuttaa todella rennolta. Vaikka kilpailemista ja valmentautumista harrastammekin, on rento kotitalli aina suurta plussaa!
Ja näin sivuhuomautuksena, Gloryn voi tarhata myös kaverin kanssa :)

Vastaus:

Moikka Ella ja tervetuloa Rihtniemeen! Teen sinulle tuota pikaa kaapin, jonne löytyy linkki Yksityiset -sivulta. Glory pääsee asustelemaan karsinaan numero 2. Sen voisi tarhata meidän Pusun kanssa tarhaan numero 3, Pusu onkin jo odotellut sopivaa ulkoilukaveria :)

Juulia, 13.08.2017

Nimi: Siri Peurankoski
Kotisivut: http://kanelipulla.net/y/samu/

08.08.2017 17:28
Koska oman hevosen hankkimisen vuoro koitti, niin tottakai sen kanssa pitää yrittää päästä tutulle tallille kun muutenkin vapaa-aikana asutaan siellä :D

"Siri Peurankoski on 24-vuotias nainen, jolla on niin ruskeat silmät kuin hiuksetkin. Tummanruskeat hiukset ulottuvat olkapäille ja niiden latvoissa on vähän vaaleaa. Siri asuu Saurassa rivitalon kaksiossa. Työpaikkana toimii paikallinen Alepa, jonka pomo on onneksi ymmärtäväinen naisen pyytäessä sopivia vuoroja tai vapaita menojensa mukaan. Sirin vanhemmat ja sisarukset asuvat myös kaikki Saurassa, joten he kuuluvat naisen elämään tiiviisti.

Siri on tuttu näky Rihtniemessä, sillä tämä toimittaa eräänlaisen tallitytön virkaa aina keritessään. Jos parkkipaikalla on punainen Ford Focus, jostainpäin tiluksia löytää Sirin ja tämän koiran Neron. Nero on 2-vuotias soopelin värinen pitkäkarvainen collieuros, joka pyörii joko Sirin perässä tai touhuaa omiaan pihalla. Siri omistaa myös hollanninpuoliveriruunan Paranoid Hopperin, tutuille Samu tai Sirkka. Nuoren ruunan kanssa on tarkoitus valmentautua ja kisata tavoitteellisesti esteillä ja satunnaisesti koulussa. Jos rahkeet riittävät niin kenttäkisoihinkin saatetaan lähteä. Neron kanssa taas harjoitellaan ja kisataan agilityssa ja tokossa sekä käydään näyttelyissä, satunnaisesti muitakin lajeja kokeillaan. Eläinkaksikko siis pitää naisen elämän kiireisenä."

Vastaus:

On tätä hevosen hankintaa odotettu!! Yksityiset-sivun alalaidasta löytyy linkki sun kaappiin. Samu pääsee asumaan karsinaan numero yksi ja vitostarhaan. :)

Juulia 10.08.2017

 

 

Huomioithan, että kyseessä on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen.
Kaikki materiaali © Rihtniemi, ellei toisin mainita.

©2019 Rihtniemi - suntuubi.com