Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VuokraajahakuYksityishakuWE-kilpailutJoulumaasto (tarina tullut) ♦ Estevalmennus (arvonta suoritettu)

 

Yksityishaku

Kiinnostaako tallipaikka Rihtniemestä edelleen? Hienoa, voit jättää tallipaikkahakemuksesi tänne. Haulla ei ole erityistä päättymisaikaa, vaan haemme yksityishevosia aina, kun karsinapaikkoja on vapaana.

• Esittele hakemuksessa itsesi ja hevosesi (muista linkittää hevosen sivujen osoite!).
• Kerro, miksi juuri te haluatte Rihtniemeen tai miksi teidät pitäisi valita.
• Jos haluat vastauksen myös sähköpostiisi, jätäthän hakemukseen myös sähköpostiosoitteen.


Tällä hetkellä vapaana on 3/10 karsinapaikkaa

 

 [ Kirjoita ]

Nimi: Elva Ojanne
Kotisivut: http://yawp.suntuubi.com/?cat=8

07.11.2017 22:50
Pian kahdeksanvuotias piensuokkitamma Unni kaipailisi tallipaikkaa! Unnin omistaja Elva Ojanne on nuori, opiskeluiden ja työn ohella Unnin kanssa touhuileva naisenalku. Elva on ihan hauska höpöttäjä, vaikkei aina kaikilta kiireiltään ehdikkään jäädä raataamaan. Elva on kuitenkin kovin empaattinen ja hyväsydäminen, vaikka välillä saattaisikin kirvata jonkun maanrakoon. Tästä naisesta on varmasti auttamaan tallin tohinassa, hommassa kuin hommassa; hän ei nimittäin oikein osaa kieltäytyä, vaikka olisikin ihan täyteen buukattu. Elva on ikuinen poniratsastaja, joka on ehtinyt työntää lusikkansa jo vaikka kuinka moneen heppaprojektiin. Nyt on kuitenkin tullut hankittua Hengenvaaran Unikaveri eli Unni, Elvalle pitkään kaivattua leppoisaa heppailua tarjoileva pikkusuokki. Se on lempeä tyär, mutta kuitenkin vähän ujo tyyppi. Sen kanssa nainen touhuilee kun kerkeää, ja suuren osan vapaa-ajastaan hän hevoselle pyrkiikin pyhittämään.

Rihtniemi on ollut mulla silmänalla jo pitkään, nyt viimein pääsin yksityishevosen hankkimaan ja tulin heti kirjoittamaan tänne hakemusta! Aina vaikuttanut jotenkin lämpöiseltä paikalta, jonka porukkaan vaan haluaa päästä.

- E & U

Vastaus:

Moikka Elva ja Unni, lämpimästi tervetuloa Rihtniemeen! <3 Unni voisi muuttaa karsinaan nro 19, sekä joko Skippyn kanssa tarhaan 6 tai ikiomaan tarhaan. Pihatto meillä valitettavasti on nyt ihan täynnä. :/ Skippy on kuitenkin kiltti ja hurmaava poniruuna, jonka kanssa Unni varmasti tulisi toimeen. Kuittaisitko tän teille sopivan ulkoilujärjestelyn vaikkapa vieraskirjaan niin osaan merkitä Unnin oikeaan tarhaan? Teen sulle kaapin, jonne pääset Yksityiset-sivun kautta niin pääset aloittamaan tarinoinnin heti kun siltä tuntuu. :)

Juulia, 09.11.2017

Nimi: Fanny Riihilampi
Kotisivut: http://taikaponi.net/farga/v/luttu/

26.10.2017 11:01
Vähän vajaa parikymppinen wannabe-esteratsastaja Fanny Riihikoski ja hänen uskollinen valkoinen ratsunsa Luttu kaipailisivat tallipaikkaa näin talven tullen. Tulee kylmä jos ei ole tallipaikkaa. Fanny on ihan mukava ja huumorintajuinen tyyppi, ja Luttu aivan valloittava kaveri luonteeltaan, kiltti ja sosiaalinen tapaus joka rakastaa rapsutuksia ja porkkanoita. Fanny osaa olla tarvittaessa kuitenkin myös pippurinen ja pitää puolensa, Luttu ei. Tamma alistuu kelle tahansa ja sopii hyvin laumaan, se on sellainen vaatimaton kaikki käy-tyyppi. Ulkomuodoltaan Fanny on lyhyt, mustahiuksinen ja pukeutuu mieluiten mahdollisimman junttimaisesti (esimerkiksi vanhoihin verkkareihin, satavuotiaaseen tuulitalliin ja pinkkeihin kukallisiin kumisaappaisiin). Luttu on puolestaan vähän edustavampi, kaunis ja siro kimo.

Rihtniemi kiinnostaa talliporukan ja aktiivisen toiminnan puolesta. Esteratsastusuran ohella Luttusesta olisi tarkoitus veivata myös hömpänpömppäponi ja working equitation kuulostaa aivan meidän jutulta.

- Fanny ja Luttu-puttu-poninen

Vastaus:

Moikka Fanny ja Luttu ja tervetuloa Rihtniemeen! Luttu voisi vaikkapa muuttaa asumaan karsinaan nro 13 ja tarhata joko omaan tarhaan (tai Skippy-nimisen poniruunan kanssa kunhan se marraskuun alussa muuttaa Rihtniemeen) tai sitten pihattoon, kun sieltä nyt vapautui tilaa Hipun siirryttyä tarhaan. Kuittaa tämä ulkoilujärjestely jotain kautta niin päivitän tarhausjärjestykseen. :) Teen sulle kaapin, mihin pääset Yksityiset-sivun kautta, niin pääset aloittamaan tarinoinnin heti kun haluat.

Juulia, 26.10.2017

Nimi: Felissa Lundqvist
Kotisivut: http://raitatossu.net/felissa/vanankauro.html

16.10.2017 22:56
Tallipaikkaa vailla olisi kolmekymppinen henkisesti tätiratsastaja Felissa Lundqvist ja hänen kymmenenvuotias suomenhevosruunansa Vanan Kauro. Sopivan hevosen hankkiminen oli hankala projekti, mutta nyt saa onneksi vihdoin keskittyä rentoon meininkiin oman hevosen kanssa. Luonteeltaan Felissa on ystävällinen ja tulee yleensä kaikkien kanssa toimeen. Ei osaa koskaan sanoa "ei", joten takuuvarmaa apua iltatallien ja muun sellaisen tekemiseen. Saattaa kyllä välillä olla vähän liian oikeassa omasta mielestään ja sanoa tylystikin, mutta puhumallahan niistä väärinymmärryksistä selvitään. Ulkonäöltään blondi, aina huoliteltu ja tunnistettavissa hevosen satulahuovan tai riimun väriin mätsäävistä vaatteista..

Karu sitten taas on hyvin tavanomainen suokkiruuna. Yleensä sitä kuvataan sanoilla luotettava, rehellinen ja rauhallinen. Oikea hyvänmielenhevonen, the tätikuljetin. Mihinkään pystyyn kuolleeseen ja elämäänsä kyllästyneeseen raatoon sitä ei kuitenkaan kannata sekoittaa, sillä ruuna osaa ajoittain järjestää vähän turhankin paljon hälinää ympärilleen.

Rihtniemi vaikuttaa luonnollisesta hevosmiestaidosta, working equitationista, lännenratsastuksesta ja kaikesta hömpästä innostuneelle puskaratsukolle juuri oikealta paikalta.

- Feli & Karu

Vastaus:

Tervetuloa Rihtniemeen Feli ja Karu! Karulle on varattu karsina numero 17. Pihatto meillä on jo aika täynnä, mutta eiköhän Karukin sinne mahdu jos haluat! Muussa tapauksessa sen voi tarhata yksin tai Samun kanssa. Teen sulle kaapin, jonne pääset Yksityiset-sivun kautta, niin pääset aloittamaan tarinoinnin heti, kun siltä tuntuu. :)

Juulia, 17.10.2017

Nimi: Tuula

10.10.2017 18:33
hupsistakeikkaa, unohtui! ^^

Rihtniemi siksi, että paikka vaikutti mukavan rennolta ja lupsakalta, mutta silti hyväpuitteiselta tallilta, johon voi hyvin majoittaa tälläisen pikku puskaponin. <3

• Rokan voi tarhata myös kaverin kanssa
• Koko nimi on Tuula Parikka (:

Nimi: Tuula
Kotisivut: http://toutou.suntuubi.com/?cat=10/

10.10.2017 18:31
Tuula on 14-vuotias elämäniloinen tyttö, joka on vastikään muuttanut Sauran liepeille, lähelle Rihtniemeä. Tuulan tunnistaa tallilla pitkistä, pähkinänruskeista hiuksista ja nenällä keikkuvista pyöreistä, suurista silmälaseista. Luonteeltaan Tuula saattaa joskus olla hiukan epösosiaalinen ja sitä kautta epäkohteliaisuuteen taipuva, mutta ei hän oikeasti tarkoita pahaa. Pieniä pessimistinkin piirteitä tytössä voi havaita, mutta jostakin hän saa aina loihdittua hymyn huulilleen. Hevosten kanssa Tuula osaa olla lempeä, mutta sopivan jämäkkä ja ehdottoman periksiantamaton.

Rokka on ollut Tuulalla jo muutaman vuoden, mutta perheen muutettua hevoselle piti saada uusi koti, joka löytyi Rihtniemestä. Rokka - jota Rotaksikin kutsutaan - on lempeä nallekarhu, josta löytyy hiukan ponimaisia vinkeitä. Ulkonäöllään poni ainakin hurmaa kaikki ohikulkijat ja kerää kaikki herkut itselleen! Ratsukko ei tähtää kilpailuihin, vaan rentoon puskailuun ja harrasteluun hevosen ehdoilla. Kyllä kaksikon joskus voi pienissä esteluokissa nähdä, mutta säännöllistä tahtia kilpakentillä ei olekaan.

Vastaus:

Moikka Tuula ja Rokka ja tervetuloa Rihtniemeen! (pakko tähän väliin todeta, että Rokka on aivan supersuloinen <3) Teen sulle ihan justiinsa kaapin, niin pääset tarinoimaan. :) Meillä ei tällä hetkellä ole Rokalle sopivaa tarhakaveria, mutta sen voisi vaikka laittaa ulkoilemaan meidän pihattolauman kanssa? Kuittaa tämä vastaus vaikka vieraskirjaan/yksärivihkoon ensimmäisen tarinan yhteydessä! Karsinapaikan saatte karsinasta 12 - mikäli se vain sopii.

Juulia, 10.10.2017

Nimi: Ella Rajala
Kotisivut: http://vglorydays.weebly.com/

12.08.2017 19:40
Ella on 18 vuotias nuori nainen, joka on asunut Rihtniemen liepeillä jo pari vuotta hevosensa Gloryn kanssa. Kuitenkin vasta nyt kaksikko eksyy Rihtniemeen, toiveinaan löytää pysyvä koti. Vaaleaksi värjätyt hiukset yltävät auki ollessaan lapaluiden alle ja silmien värinä loistaa ruskea. Luonteeltaan Ella on pessimistisyyteen taipuva, mutta löytää monesti hyviäkin puolia eri asioista. Hieman ehkä vihaisen näköinen tyttö on kuitenkin yleensä kaikkien kaveri, eikä tätä sovi pelätä. Vihaisen näköisen ulkokuoren alta nimittäin paljastuu hieman ujohko tyttö, joka on kuitenkin välillä jopa pelottavan iloinen ja pirteä.

Glory on Ellan ensihevonen ja päätyi tälle vähän vahingossa ratsastusleirin kautta. Tamma on siis entinen opetushevonen, hieman herkkä sellainen. Pohjimmiltaan Glory on kuitenkin perushelppo tapaus, joka vain on hieman malttamaton kaikessa. Kaksikon tavoitteena on kilpailla ja valmentautua hiljokseen kaikissa kolmessa ratsastuksen lajissa ja päästä niin pitkälle kuin rahkeet vain riittää.

Rihtniemeen haluaisimme siksi, että paikka vaikuttaa todella rennolta. Vaikka kilpailemista ja valmentautumista harrastammekin, on rento kotitalli aina suurta plussaa!
Ja näin sivuhuomautuksena, Gloryn voi tarhata myös kaverin kanssa :)

Vastaus:

Moikka Ella ja tervetuloa Rihtniemeen! Teen sinulle tuota pikaa kaapin, jonne löytyy linkki Yksityiset -sivulta. Glory pääsee asustelemaan karsinaan numero 2. Sen voisi tarhata meidän Pusun kanssa tarhaan numero 3, Pusu onkin jo odotellut sopivaa ulkoilukaveria :)

Juulia, 13.08.2017

Nimi: Siri Peurankoski
Kotisivut: http://kanelipulla.net/y/samu/

08.08.2017 17:28
Koska oman hevosen hankkimisen vuoro koitti, niin tottakai sen kanssa pitää yrittää päästä tutulle tallille kun muutenkin vapaa-aikana asutaan siellä :D

"Siri Peurankoski on 24-vuotias nainen, jolla on niin ruskeat silmät kuin hiuksetkin. Tummanruskeat hiukset ulottuvat olkapäille ja niiden latvoissa on vähän vaaleaa. Siri asuu Saurassa rivitalon kaksiossa. Työpaikkana toimii paikallinen Alepa, jonka pomo on onneksi ymmärtäväinen naisen pyytäessä sopivia vuoroja tai vapaita menojensa mukaan. Sirin vanhemmat ja sisarukset asuvat myös kaikki Saurassa, joten he kuuluvat naisen elämään tiiviisti.

Siri on tuttu näky Rihtniemessä, sillä tämä toimittaa eräänlaisen tallitytön virkaa aina keritessään. Jos parkkipaikalla on punainen Ford Focus, jostainpäin tiluksia löytää Sirin ja tämän koiran Neron. Nero on 2-vuotias soopelin värinen pitkäkarvainen collieuros, joka pyörii joko Sirin perässä tai touhuaa omiaan pihalla. Siri omistaa myös hollanninpuoliveriruunan Paranoid Hopperin, tutuille Samu tai Sirkka. Nuoren ruunan kanssa on tarkoitus valmentautua ja kisata tavoitteellisesti esteillä ja satunnaisesti koulussa. Jos rahkeet riittävät niin kenttäkisoihinkin saatetaan lähteä. Neron kanssa taas harjoitellaan ja kisataan agilityssa ja tokossa sekä käydään näyttelyissä, satunnaisesti muitakin lajeja kokeillaan. Eläinkaksikko siis pitää naisen elämän kiireisenä."

Vastaus:

On tätä hevosen hankintaa odotettu!! Yksityiset-sivun alalaidasta löytyy linkki sun kaappiin. Samu pääsee asumaan karsinaan numero yksi ja vitostarhaan. :)

Juulia 10.08.2017

 

 

Huomioithan, että kyseessä on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen.
Kaikki materiaali © Rihtniemi, ellei toisin mainita.

©2018 Rihtniemi - suntuubi.com