Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VuokraajahakuYksityishakuEsterataharjoitukset 20.5Koulurataharjoitukset 27.5

 

Hevosvuokraus

Vuokraajahaku Tallikirja

"Voi hitto, en tänäänkään ole ehtinyt ratsastaa kuin yhden hevosen. Kurren kanssa sai taas taistella turhan pitkään kentällä", puhisin Sirille, joka harjaili ruunaansa tallin käytävällä.
"Sun täytyy Juulia hankkia niille ratsastajia. Tiedäthän sä vuokrahevostoiminnan? Ratsastajat maksaa siitä että ne pääsevät ratsastamaan itsenäisesti", Siri vastasi hetken mietittyään.
"Tuossa voisi olla ideaa", pohdin.

Sirin heitosta se idea lähti kypsymään ja kasvamaan mielessäni. Minulla seisoo tallissa kahdeksan liikutuksen tarpeessa olevaa hevosta, ja jos hyvin käy ehdin ratsastaa päivässä kaksi hevosta. En myöskään ehdi aina olla kentän laidalla opettamassa, kun on koko tila hoidettavana. Tällainen hevosvuokraus helpottaisi kiireisen tallinomistajan elämää hurjasti...

 

Vuokraajan tehtävät

  • Hevosen perushoito: harjaus, kavioiden puhdistus
  • Vuokrahevosen liikutus: taluttaen, ratsastaen tai osan kanssa ajaen.
  • Liikutuksen jälkeen hevosen hoito ja sen nahkavarusteiden pikapesu. Suojien harjaus.

Vuokraamassa saa käydä kolme kertaa viikossa: maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Hevosen saa liikuttaa parhaaksi katsomallaan tavalla, ellei Juulialla ole toiveita liikutuksen suhteen. Esteiden hyppäämiseen on kysyttävä lupa, sen kuitenkin yleensä saa ellei hevosella ole juuri hypätty tai tiedossa ole estetreenejä. Vuokraaja saa vapaasti maastoilla hevosella ja ratsastaa ilman satulaa. Kenttä ja maneesi ovat vapaassa käytössä, ellei joku yksityisratsukko ole varannut niitä omaan käyttöönsä.

Vuokrausten maksu suoritetaan kirjoittamalla ratsastuksesta tarina Vuokravihkoon. Tarinaa ei kuitenkaan ole pakko kirjoittaa jokaisesta ratsastuskerrasta. Kerran kuussa täytyy kuitenkin kirjoittaa, mikäli haluaa säilyttää vuokraajan paikkansa. Lomista ja tauoista on hyvä ilmoittaa, jotta turhilta erottamisilta vältytään.

Vuokraajat ansaitsevat tarinoistaan virtuaalieuroja (v€). Rahalla on mahdollista ostaa vuokrahevoselle tai itselle varusteita Equestrian Pro:sta. Ilmoitathan ostoslistasi väreineen ja loppusummineen vieraskirjaan, niin tavarat siirretään kaappiisi ja rahat vähennetään rahavarastostasi!

Vuokraajien kaapit

Satulahuoneessa on yksi sivu pyhitetty kokonaan kaapeille, joihin vuokraajat voivat kätkeä omia tavaroitaan ja eväitään. Kaapit voi lukita, joten siellä voi säilyttää myös arvotavaroita. Nimiä klikkaamalla pääset kurkistamaan kaappeihin.

Tuula Parikka
aloittanut 07.11.2017
Vuokrahevonen: Olaf

Neva Kuusivaara
aloittanut 27.01.2018
Vuokrahevonen: Kurre
Iitu Caraneva
aloittanut 17.05.2018
Vuokrahevonen: Rebe

 

Hae vuokraajaksi

Vuokraajalta edellytämme vastuuntuntoa, reippautta ja positiivisuutta, sekä vähintään 13 vuoden ikää. Vuokraajaksi haetaan vuokraajahakujen kautta. Vuokraajahausta näet vapaana olevat  vuokrattavat hevoset sekä pääset täyttämään lomakkeen.

Kerrothan hahmostasi ainakin nämä asiat:

  • Hahmosi nimi (etu- ja sukunimi), ikä sekä esittely
  • Hevonen jonka haluaisit vuokrahevoseksi. Miksi juuri tämä hevonen?
  • Miksi juuri Rihtniemi?

Klikkaa vuokraajahakuun tästä » 

 

 

Huomioithan, että kyseessä on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen.
Kaikki materiaali © Rihtniemi, ellei toisin mainita.

©2018 Rihtniemi - suntuubi.com