Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VuokraajahakuYksityishakuEsterataharjoitukset 20.5Koulurataharjoitukset 27.5

 

Vuokraajahaku

Vuokraajalta edellytämme vastuuntuntoa, reippautta ja positiivisuutta, sekä vähintään 13 vuoden ikää. Vuokraajaksi haetaan vuokrahakujen kautta. Vuokraajahausta näet vapaana olevat vuokrattavat hevoset sekä pääset täyttämään lomakkeen.

Kerrothan hahmostasi ainakin nämä asiat:

  • Hahmosi nimi (etu- ja sukunimi), ikä sekä esittely
  • Hevonen jonka haluaisit vuokrahevoseksi. Miksi juuri tämä hevonen?
  • Miksi juuri Rihtniemi?
 
 

Vuokraajaa etsivät seuraavat kauraturvat:


Penhartti "PENA"
Suomenhevosori Penalle etsitään päättäväistä ja kokenutta vuokraajaa, joka pystyy toimimaan orin kanssa eri tilanteissa.

Adios Amigos "AMIGO"
Puoliveriori Amigolle etsitään päättäväistä ja kokenutta vuokraajaa, joka pystyy toimimaan orin kanssa eri tilanteissa.
 


M.B. Classica "BLONDI"
Hurmaava Blondi sopii kaveriksi varsoista kiinnostuneelle ihmiselle, joka uskaltaa asettaa varsalle rajat ja kouluttaa sitä yhdessä omistajan kanssa.

Mustamäen Rebekka "REBE"
Suokkitamma Rebe sopii vuokrahevoseksi kenelle tahansa. Rautias tamma tulee toimeen kaikkien kanssa. 

Ruostevuoren Kuutamolla "MOLLA"
Ex-ravuri Molla ei rapsutteluja kaipaa. Toiminnan nainen tykkää enemmän oikeasti tekemisestä ja menemisestä!

Seljeskog Gjerta "HERTTA"
Vauhdikas Hertta ei sovellu rankkaan treenaamiseen tai esteille, mutta muuten sen kanssa voi tehdä vaikka mitä!


Not-So-Mellow Yellow "PUSU"
Nuori ja potentiaalinen Pusu sopii vähän kokeneemmalle ratsastajalle. Ei paras kaveri maastoiluun, mutta mainio kaveri kentälle.

SOUTHSCOTT KIDS WEAR CROWNS "SKIPPY"

Rihtniemessä yksityisenä asuva Skippy etsii itselleen vuokraajaa, joka kävisi liikuttamassa sitä useamman kerran viikossa. (Ei ma, ti tai to, jolloin sen omistaja käy ratsastamassa. Muina päivinä Skippy on täysin vapaassa käytössä vuokraajalleen!) Nuoresta iästään huolimatta Skippy on fiksu poni ja sopii kokemattomallekin ratsastajalle.

 
 
 [ Kirjoita ]

Nimi: Iitu

17.05.2018 14:15
Rebeä hauluaisin alkaa vuokraamaan :)!

Vastaus:

No niin, kiva saada Rebellekin oma ihminen! Teen sulle tuota pikaa kaapin niin pääset heti aloittamaan tarinoinnin. :)

Juulia, 17.05.2018

Nimi: Iitu

15.05.2018 19:36
Nimi ja ikä• Iitu Adelaide Caraneva 14v

Esittely• Iitu on Suomen Italialaisesta varakkaasta perheestä. Iitu on pirtsakka ja energinen ihminen, energinen, vaikka tyttö ei omista ADHD:ta. Hän kyllä omistaa migreenin, ja se on kurjaa, jos se sattuu juuri tallipäiväksi suunnitellulle päivälle. Tyttö on oikea hurjapää ja rakastaa vauhtia. Kovaa menemisestä Iitu pitää erityisesti. Hän ei jaksa laiskotella, ja on melkein aina vauhdissa -jopa unissaan. Iitu osaa pitää salaisuuden, joten voit kertoa sen hänelle huoletta. Pokerinaamaakin tytöllä on! Hän huomaa, jos huijaat, mutta Iitu itse on hyvä jekuttamaan ihmisiä. Iitu rakastaa toisten jekuttamista, ja on siinä aika hyväkin. Kannattaa siis kääntyä Iitun puoleen, jos haluat narauttaa jotakin. Mutta huom. ei sitä jekutuksen onnistumista voi taata! Kyseinen ihminen voi olla tarkkanäköinen. Jos luulet tyttöä lempeäksi ja koko aika ystävälliseksi ihmiseksi, et tiedä mitään Iitusta. Tarpeen tullen hän on hirveän päättäväinen ja napakka. Usein miten hänet näkeekin kokeilemassa omia hulluja päähän pistojaan. Kyllä neiti osaa olla myös kiltti, mutta päässä liikkuu silti uusia hulluja päähän pistoja. Koskaan ei siis voi olla varma Iitusta, sillä hänen luonteensa ailahtelee paljon!


Iitu on noin 132 senttinen pätkä ja iältään 14v (3.8.2003). Hänen horroskooppinansa toimiikin Leijona. Iitun vartalo on hoikka ja solakka, ihon väri tytöllä on hyvin vaalea. Tyttö on lyhytkasvuinen, se selittääkin nuo alimitat. Iitulla on pitkät, noin lantiolle saakka asti olevat kullan keltaiset luonnonkiharat hiukset. Ne hulmuavatkin laukassa kauniisti, mutta joskushan ne ovat kiinni kahdella letillä. Iitu vihaa otsatukkia, ja sen takia onkin kasvattanut sen pois (muiden hiusten sekaan). Silmät tytöllä ovat orvokinsiniset ja tarkkailevat maailman menoja pieni ilkikurinen pilke silmäkulmassaan. Iitu käyttää aina valkoisia ratsastushousujaan, joissa on beiget paikat (talvella kyllä mustat vuorelliset ratsastushousut). Kenkinä toimivat mustat chapsit ja johdpurit. Takit vaihtelevat sään mukaan, mutta neidin lempivärejä ovat vaaleansininen, musta ja valkoinen.


Tallilla Iitu on parhaimmillaan ja noh, tiedät kyllä, Iitu rakastaa hevosia ja tallia. Iitu rakastaa tallilla oloa ja tallilla auttamista. Hän tahtoo auttaa joka asiassa ja olla joka paikassa. Iitu on kisannut monia kisoja omilla hevosillaan ja hoitohevosillaan. Ratsastaessa Iitu koittaa tehdä kaiken oikein, mutta helpot hevoset ovat sitten liian helppoja. Tyttö tahtoo vaikeita hevosia, joiden kanssa tarvitsee tehdä töitä, että pääsisi esim. pysähtymään. Iitun koulutaso on VaC, Re 100cm ja Me 90cm. Parhaimillaan neiti on kumminkin maastoesteillä, maastossa ja esteillä. Iitu rakastaa niitä lajeja, sillä niissä saa mennä kovaa. Rauhallisuuskin on joskus ihan hyvästä, ja rauhalliset maastolenkit ovat myös Iitun mieleen. Mutta kyllä se humputtelu, leikkitunnit ja koulukin käyvät. Leikkitunnit ovat itseasiassa Iitun mielestä ihan kivoja, sanoin humputtelukin -aina.

Vuokrahevonen• Blondi, koska tästä tammasta saisi ihanaa piristystä päivään ja olisi ihanaa saada kouluttaa pikkutammaa :3! Olisiko myös mahdollista alkaa hoitamaan myös Rebeä, sillä olisi myös hauskaa ratsastaa ja hoitaa tätä ihanaa ilmestystä <3!

Rihtiniemi?• Koska tämä vaikutti juuri sopivan pieneltä, rauhalliselta ja lämminhenkiseltä paikalta palauttaa itsensä virtuaaliheppailun pariin.

Vastaus:

Moikka Iitu! Kiva, että olet löytänyt itsellesi kaksikin ihanaa vuokrahevosehdokasta. Annamme kuitenkin jokaiselle vain yhden vuokrahevosen, joten kumman haluaisit mielummin, Blondin vai Reben?

Juulia, 16.05.2018

Ps. Koulutustasoa vaC ei ole olemassa :) Suomessa käytössä olevista kouluratsastusluokista voit lukea lisää esim. täältä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kouluratsastusluokat

Nimi: Neva Kuusivaara

27.01.2018 11:32
Nimi ja ikä Neva Kuusivaara 15v
Neva on iloinen ja energinen 15-vuotias hevostyttö, jolta eivät ideat lopu helpolla kesken. Vaikka hänestä saa helposti iloisen ja innokkaan kuvan, ei tyttö ole kovin puhelias uusien tuttavien kanssa. Ystäviensä seurassa Neva on kuitenkin puhelias ja menevä tyttö. Hän on huolellinen ja tunnollinen nuori, jolle eläimet ja luonto ovat oikeastaan kaikki, mitä hän rakastaa. Tyttö ei ole koskaan juurikaan perustanut tietokoneista, pelikonsoleista tai muista vastaavista, koska Neva on yksinkertaisesti rakastanut luontoa, eläimiä ja ulkoilua.

Eläinten kanssa Neva on määrätietoinen, mutta rauhallinen. Hän tietää, mitä tahtoo, mutta osaa kuitenkin käsitellä monenlaisia eläimiä rauhallisesti. Tyttö ei juurikaan osaa suuttua millekään, mutta harvoin siitä on varsinaisesti ollut haittaa. Neva on tottunut käsittelijä varsinkin hevosten ja koirien kanssa. Ratsastuksen hän nimittäin aloittanut jo kolmen vanhana ja koirien kanssa tyttö on puuhailut koko ikänsä. Nykyään nuori puuhailee ahkerasti vuokrahevosensa kanssa monipuolisesti eikä oman koiran kanssa harrastamistakaan ole unohdettu. Neva kertoo usein, miten metsässä seikkailu rauhoittaa, joten hän katoaakin sinne usein koiran tai hevosen kanssa.

Kullan väriä havittelevat osittain rusehtavat vähän kihartuvat puoleen selkään ylettyvät hiukset ovat aika hyvä tunnusmerkki Nevan kohdalla. Hän on pikkuisen päälle 160 senttimetriä pitkä hoikka tyttö, jolla on loistavat iloiset vihreät silmät. Tytön iloisilta kasvoilta löytyy kesäisin ja jopa pitkälle syksyyn reilusti suloisia pisamia. Harvoilla jää myöskään huomaamatta pieni rengas Nevan nenässä, jonka hän on ottanut osittain kavereidensa painostuksena. Siitä huolimatta tyttö on kyllä tyytyväinen siihen. Kiharapää tykkää usein nypertää hiuksiinsa lettejä, joten niistä löytyy usein muutakin kuin perinteisiä ja ranskalaisia lettejä. Neva tykkää pukeutua rennosti luonnonläheisiin väreihin. Näin ollen suosii suosii ruskeaa, vihreää, keltaista, oranssia ja vähän myös punaista sekä mustaa. Vaatteissaan tyttö pitää rentoudesta, joten isot hupparit ja rennot housut ovat tuttuja näkyjä nuoren päällä.

Nevan iloisuudesta huolimatta hänen perhetaustansa ei ole ollut se helpoin. Hänen äitinsä Jonna on lähihoitaja, jolle on tärkeää, että kaikilla on jotain mieluista puuhaa. Tämän takia ruskeahiuksinen on varsin iloinen siitä, että Neva käy tallilla ja hänellä on koirakin tuomassa lisää iloa ja ulkoilua elämään. Jonnan mies Tatu kuoli edellisenä kesänä kolarissa yhtenä tavallisena työpäivänään rekkakuskina. Tästä menetyksestä edes pikkuisen toipuneena perhe muutti rauhalliseen ympäristöön omakotitaloon Sauraan.

Nevalla on Kuubasta adoptoitu 3-vuotias pikkusisko Necha. Necha on pieni ruskeasilmäinen sydäntensulattaja. Ujo pikkutyttö on juuri sen näköinen rukeahiuksinen kiharaapää, millaiseksi moni varmasti kuvittelisikin kuubalaisen lapsen. Necha on vieraita ihmisiä kohtaan ujo, mutta todella utelias ja kiinnostus kaikenlaisia eläimiä kohtaan. Hän tykkää kulkea siskonsa mukana ja saakin paljon rohkeutta aurinkoisesta Nevasta.

Perheen elämää värittää iloinen 4-vuotias pitkäkarvainen collie uros. Collie on hyvät hermot omaava reipas paimenkoira. Soopeli osaa rauhoittua tarvittaessa, mutta myös vauhtia uroksesta lähtee reilusti. Koda tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa eivätkä innokkaat lapsetkaan ole mikään ongelma uroksen kanssa. Soopeli pysyy nätisti irti oikeastaan missä vain ja hyvän järjen omaavan koiran voi huoletta ottaa mukaan oikeastaan mihin vain. Kodan kanssa harrastetaan rennolla otteella agilityä ja rally-tokoa.
Nevan kuva https://pixabay.com/fi/vihre%C3%A4-ruoho-nurmikko-black-pentu-2597714/
Hoitohevonen Haluaisin vuokrahevoseksi Kurren, koska haluaisin päästä puuhailemaan nuoren hevosen kanssa. Haluan oppia lisää, mitä kaikkea nuoren kanssa tai ylipäätään maastakäsin oikein voi tehdä. Ori antaa sopivasti haastetta eikä den kanssa varmastikaan pääse tulemaan tylsää.
Miksi juuri Rihtniemi? Rihtniemi vaikutti mukavan rennolta ja muutenkin kotoisa!ta tallilta minulle. Ei sitä voinut enää poiskaan kääntyä, kun muutama hevonen lumosi vaan yksinkertaisesti täysin.

Vastaus:

Moi Neva ja tervetuloa mukaan Rihtniemen talliporukkaan! Kiva saada Kurrelle oma ihminen, joka jaksaa touhuta sen kanssa. Kurre pitää varmasti huolen siitä, ettei maastakäsin työskentelystä tule tylsää. ;) Kaksivuotiaan kanssa voi touhuta kaikenlaista: talutusretkiä, juoksutusta ynnä muuta. Kaikenlainen perustyöskentely tuon ikäisen kanssa on tärkeää, jotta varsa tottuu hoitotoimenpiteisiin ja luottaa ihmisiin niin, että syksyllä voimme pikkuhiljaa aloitella sen ratsukoulutusta. Tästä vuodesta onkin tulossa Kurrelle jännittävä, joten todella hyvä, että se nyt saa oman ihmisen!

Teen sulle kaapin, jonne pääset Vuokraajat-sivun kautta niin pääset aloittamaan tarinoinnin heti kun siltä tuntuu. :)

Juulia, 27.01.2018

Nimi: Ella

27.10.2017 13:17
Nimi: Ella Saariluoma
Ikä: 14 v.
Toiveheppa: Olaf, sillä olen kärsivällinen ja rauhallinen.
Miksi juuri ?: Koska pidän tällaisista pienistä maalaistalleista, ja täältä löytyi sopiva poniherra:)

Vastaus:

Moi Ella, kirjoittaisitko itsellesi vielä esittelytekstin niin saan tehtyä sinulle kaapin? Samaan tapaan kun meidän yksityisenomistajilla: http://rihtniemi.virtuaalitalli.fi/fi/Yksityiset

Juulia, 27.10.2017

 

 

Huomioithan, että kyseessä on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen.
Kaikki materiaali © Rihtniemi, ellei toisin mainita.

©2019 Rihtniemi - suntuubi.com