Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Rihtniemi muuttaa!
Suntuubin lopettaessa muutamme uuteen osoitteeseen. Tästä eteenpäin emme tarjoa enää vuokrahevosia ja yksityishevosten määrää vähennetään.

 

Toiminta

Tallipaikat Vuokraajat  Tallikirja

Rihtniemessä harrastetaan monipuolisesti ratsastuksen kaikissa lajeissa. Erityisen tärkeää meille on hyvä hevosenkäsittelytaito, ja harjoitammekin tallillamme paljon maastakäsittelyä jota hyödynnämme hevosten kanssa normaalissa arjessakin. Sen lisäksi, että harrastamme hevosten kanssa Working Equitationia, olemme ottaneet perinteiseen klassiseen ratsastukseen vaikutteita lännenratsastuksesta. 

Rihtniemessä tapahtuu...

Kiinnostaisiko sinua osallistua WE-valmennukseen? Entäpä maastakäsittelytunnille? Kaikki Rihtniemen tapahtumat löydät tätä nykyä tapahtumafoorumilta. Tapahtumista ilmoitetaan vanhaan tapaan Rihtniemen sivuilla otsikkokuvan alapuolella.

Arkistosta voi katsella vuoden 2017 aikana pidettyjä tapahtumia.

 

Etsitkö tallipaikkaa?

Rihtniemen kymmenpaikkainen talli majoittaa kaikkiaan 4 yksityishevosta omien lisäksi. Yksityispaikkojen vuokraaminen aloitettiin alkukesällä 2017 kun navetan remontti valmistui. Jokainen meillä asuva yksityishevonen omistajineen pääsee nauttimaan upeista maastoista ja lämminhenkisestä talli-ilmapiiristä.

Tutustu tarkemmin vuokrattaviin karsinoihin täällä.

 

Etsitkö vuokrahevosta?

Loppukesästä 2017 Juulia totesi, ettei aika riitä kaikkien omien hevosten liikuttamiseen joka päivä. Niinpä hän päätti ryhtyä tuumasta toimeen ja nyt kuudelle Rihtniemen omistuksessa olevalle hevoselle etsitään omat vuokraajat, jotka ehtivät käydä liikuttamassa niitä muutaman kerran viikossa.

Tutustu tarkemmin vuokrahevostoimintaan täällä.

 

Sinulle oma rihtniemeläinen?

Rihtniemessä ei varsinaisesti kasvateta hevosia, mutta saattaa olla että jonain kesänä tallimme hevoslaumassa kirmailee myös varsa. Nämä kasvatit tunnistaa nimen edessä olevasta kasvattajaliitteestä Rihtniemen. Tilausvarsoja ei ole mahdollista saada, emmekä lainaa tammojamme jalostukseen. Rihtniemen molemmat orit ovat tarjolla ulkopuoliseen jalostukseen. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyden sähköpostitse.

Tutustu pienimuotoiseen kasvatustoimintaamme tarkemmin täällä.

TARJOTAAN  JALOSTUKSEEN:

fwb-o. Adios Amigos

Pitkälti saksalaisista kouluhevoslinjoista polveutuva Amigo on pieni ja tulinen ori. Se hurmaa suloisella ulkomuodollaan ja hienoilla askellajeillaan sekä monipuolisuudellaan.

sh-o. Penhartti

Rehti ja rehellinen suomalainen, polveutuu osittain työlinjaisista suomenhevosista, mutta koulutettu ratsuksi. Monipuolinen ori periyttää jälkeläisilleen hienoa ravia ja rakennetta.

 

Tuontihevostoiminta

Eikö varsa olekaan sinulle sopiva hevonen, vai etkö vain löydä itsellesi sopivaa tammaa? Kaipaatko ratsastuskouluusi uutta tuntihevosta tai itsellesi uutta kisaratojen tähteä? Kyllästyttääkö unelmien hevosen etsintä? Ei hätää, nyt asiaan on ratkaisu! Rihtniemessä toimii pienimuotoisesti myös niinsanottu tuontihevostoiminta. Maahantuomme ja myymme erilaisia ja erilaiseen käyttöön sopivia hevosia.

Tutustu tuontihevostoimintaan tarkemmin täällä.

 

 

Huomioithan, että kyseessä on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen.
Kaikki materiaali © Rihtniemi, ellei toisin mainita.

©2019 Rihtniemi - suntuubi.com