Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kouluvalmennus 01.09.2017 ♦ VuokraajahakuYksityishakuKoulukilpailut 21.10.2017

 

Tervetuloa maalle!

Punainen navetta nököttää tutulla paikallaan pihamaan laidalla. Tosin tällä kertaa se näyttää asutulta, toisin kuin viimeksi ajaessasi ohitse. Vino katto on korjattu ja ovet maalattu tummanruskeiksi. Pihamaa näyttää muutenkin siistiytyneen sitten viime kerran. Ruskeatukkainen nainen heilauttaa sinulle iloisesti kättään päärakennuksen verannalta. Onkohan hän perinyt tilan isoisältään?

Kyllä vain. Niinhän se isoisä oli minulle tämän tilan testamentannut, enkä osaisi olla iloisempi! Olin haaveillut pitkään omasta tallista, jonne voisin ostaa muutaman harrastehevosen ja ottaa yksityishevosia. Kysyin isoisältä monta kertaa, voisinko saada remontoida tyhjillään olevasta navetasta tallin. Vastaus oli aina kieltävä.
Ette uskokaan, kuinka ilahduin saadessani koko tilan itselleni! Ja mikäs tässä järven rannalla maaseudulla elossa, kun pihassa seisoo lähes kymmenen omaa hevosta ja tallin taakse on hyvää vauhtia rakentumassa maneesi.

Tila ristittiin Rihtniemeksi joskus vuonna kivi ja peruna, kun se oltiin rakennettu rihtniemen nokkaan. Kirkasvetisen järven rannalle rakennettu tila sisältää päärakennuksen lisäksi rantasaunan, aitan, navetan ja kauempana pellolla olevan riihelän. Riihelän ympärille rakennettiin laidun ja pienen remontin jälkeen riihelä saatiin pihatoksi. Heti navetan vierestä alkaa metsä, josta karsittiin suuri osa puista pois tarhoja varten. Navetan taakse päätettiin rakentaa maneesi, mutta sen rakennus on vielä vaiheessa rahoituksen puuttuessa.

Rihtniemessä painotetaan hyvään hevosenkäsittelytaitoon ja siihen, että hevonen toimii ihmisen käsittelyssä kuten toivotaan. Tallilla järjestetään satunnaisesti valmennuksia eri lajeissa, erikoisuutena working equitation -valmennukset. Navetan remontin valmistuttua majoitamme tiloihimme myös neljä yksityishevosta.

Lämpimästi tervetuloa!
Juulia (VRL-12454, @)

 

Suosittelemme:

 

 

 

Huomioithan, että kyseessä on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen.
Kaikki materiaali © Rihtniemi, ellei toisin mainita.

©2017 Rihtniemi - suntuubi.com