Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VuokraajahakuYksityishakuEsterataharjoitukset 20.5Koulurataharjoitukset 27.5

 

Estevalmennus 20.12.2017

Esteratsastus on hurjapäiden laji. Oletko sinä tarpeeksi hurja nousemaan itsellesi täysin tuntemattoman hevosen selkään ja hyppäämään esteitä? Jos koet täyttäväsi hurjapään kriteerit, ilmoittaudu mukaan valmennukseen! Valmennukseen osallistutaan Rihtniemen omilla hevosilla, ja jokainen osallistuja osallistuu joululahja-arvontaan, jossa voi voittaa itselleen ja omalle ratsulleen estevalmennuksen! Osallistuminen edellyttää muutamaan kysymykseen vastaamista. Päästä vastauksissa mielikuvituksesi valloilleen ja viihdytä valmennuskavereitasi!

 

Haluatko mukaan?

Ilmoittautuminen valmennukseen tapahtuu alla olevaan vieraskirjaan seuraavassa ilmoittamalla oma nimi ja "mukana", esim. "Maija Meikäläinen mukana". Valmennukseen mahtuu kuusi ensimmäistä ilmoittautujaa ja valmennuksen ratsut arvotaan osallistujien kesken. Mukaan ei siis voi tulla omalla hevosella, vaikka kuinka haluaisi, eikä ratsutoiveita (valitettavasti) huomioida! VIP 10.12.2017!!

 

Valmennuksessa

Valmennuksen suorittamiseksi osallistujan tulee vastata alla oleviin kysymyksiin. Vastausten pituutta ei ole erikseen määritelty. Jokaisen osallistujan ja kysymyksiin vastanneen kesken arvotaan yksi estevalmennus, jonka voittaja lunastaa omalla hevosellaan. Arvontavoittovalmennus on pituudeltaan vähintään 200 sanaa.

Kysymyksiin saa vastata heti, kun kurssiratsu on tiedossa (viim. 10.12.2017), ja viimeistään valmennuspäivänä (20.12.2017). Tämän jälkeen kysymyksiin vastanneiden kesken suoritetaan arvonta. Vastaukset alla olevaan vieraskirjaan!

Kysymykset

Mielikuvitus kehiin ja vastaamaan! Voit valita alla yhden kysymyksen vastattavaksi tai vastata vaikka kaikkiin.

  1. Millaisia huhuja tallin käytävällä liikkui valmennusratsustasi?
  2. Maneesiin oli kasattu tavallisia ristikoita ja pystyesteitä sekä yksi jouluinen erikoiseste. Millainen tämä este kaikkine koristeluineen oli? Voit myös piirtää kuvan ja linkittää sen vastaukseesi.
  3. Kuvaile estevalmennusta osaltasi lyhyesti (max. 5 virkettä) hyödyntäen joululaulujen lyriikoita!

Osallistujat: 5/6

Ella Rajala - Pena
Vanessa Nylund - Amigo
Impi Roihuvaara - Rebe
Tuula - Molla
Siri Peurankoski - Pusu
ratsastaja - Skippy

VALMENNUKSEN ITSELLEEN VOITTI VANESSA NYLUND! Linkitä vieraskirjaan haluamasi valmennusratsu ja ilmoita teille sopiva valmennuspäivä :)

 [ Kirjoita ]

Nimi: Siri Peurankoski

05.12.2017 11:07
Siri - Pusu

Sirin manausta, Pusun juoksua,
siinäkö este on?
Vauhtia, keskittymistä, kehujen kuisketta,
siinäkö valmennus on?

Valmennus sujuu ratsukolla,
ratsastajalla ja hevosella.
Aivoihimme Juulian ohjeet maneesissa päähän painetaan.

Vastaus:

Minäkin alan viimein päästä joulufiilikseen tällaisia lueskellessa, ihana! Olet mukana arvonnassa. :)

Nimi: Tuula

04.12.2017 15:43
Tuula - Molla

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää, ei suokkiheppammekaan, nyt enää talliin jää. Sen kohta valjastan, satuloin suitsin ja sitten joutuin matkahan me käymme riemuiten!

Nyt heposemme kiitää ja valkoinen on maa,
vaikkei sitä täältä maneesista voikaan koskettaa.

Vastaus:

Tästä tuli ihanan talvinen fiilis, tykkäsin! Olet mukana arvonnassa :)

Nimi: Vanessa

03.12.2017 21:06
Vanessa Nylund - Amigo

Rihtniemi ei ollut mulle paikkana entuudestaan tuttu, mutta netissä törmäämieni mainosten kautta olin eksynyt tallin nettisivuille useampaan otteeseen seikkailemaan - pohja-ajatuksena edellisen vuokrahevosen jättämä tyhjä aukko, jota olin jo jonkin aikaa suunnitellut täyttäväni uudella samanmoisella. Yllätyksekseni mun ratsuksi oli laitettu tähän joulukuiseen estevalmennukseen Amigo, juuri se hevonen, jota olin katsellut netistä ja miettinyt mahdolliseksi vuokrahevoseksi; saavuttuani tallille musta tuntui, että olisin voinut vaikka hyppiä riemusta, pääsisinpähän tutustumaan hevoseen läheltä.
"Olin Martin kanssa viikonloppuna maastossa, mulla meni häntäluu varmasti poikki tai ainakin murtui kun lensin sen selästä. Olevinaan mörkö tuli metästä, kun se näki jonkun koivunoksan tai vastaavaa. Voit vaan kuvitella kun se sen huomas, vetäs sellasen äkkikäännöksen etten ois liimallakaan kyydissä pysyny", punaisen suomenhevosen karsinanovella seisova tyttö selosti toiselle, ja mun oli pakko höristää korviani (kliseistä heppatytön toimintaa: ei kuunnella tarkkaan vaan höristetään korvia) kuullakseni lisää - olihan kyseessä mun seuraavan tunnin ratsu. Pieni möykky nousi mun vatsaan juttuja kuunnellessani, samalla kun yritin harjailla mustanväristä oria rauhoitellen itseäni.
"Kuulitsä siitä tytöstä joka lensi päin seinää sen selästä? Makaa kuulema sairaalassa tällä hetkellä", toinen tytöistä jatkoi ja mua alkoi oikeasti hieman pelottamaan, tai ainakin jännittämään.
"Joo, Emppu kertoi mulle että sen tuttu oli näkemässä koko tilanteen. Amigo oli vaan kimpaantunut, thank god mä en mene sillä yleensä", ensimmäisenä puhunut tyttö totesi ja tämän jälkeen keskustelu siirtyi tytöille mieluisiin hevosiin - jonkin ratsastuskoulun patalaiskalta kuulostavaan Tommi-poniin, jonka ravi on siis niin pehmeetä, ja toisen tytön vuokraponiin Remuun, jonka tyttö kuulema aikoi ostaa itselleen ensi kesänä saaduilla rippilahjarahoillaan. Pyöräytin silmiäni hieman teatraaliseen sävyyn, ja taputin riimunnarua huulillaan räpläävää puoliveristä kaulalle.
"Mua sä et sitten tapa, tai tulen haamuna ja tapan sut", totesin orille, joka katsoi mua uteliaana.

"C'moon boi, laske se pää", tiuskaisin Amigolle, jonka kanssa koin hieman pieniä suitsimisongelmia juuri kun tallin omistaja Juulia ilmestyi karsinan ovelle.
"Miten menee, ollaankos täällä valmiita? Meinasin että lähdettäisiin maneesille kohtapuoliin", nainen kysyi ja käänsin virnistäen katseeni tallinpitäjään todetessani tuolle, kuinka suitsimista hidasti huomattavasti vastaanpaneva Amigo.
"Hei muuten, onko se juttu totta että tää hevonen hoiteli jonkun tytön sairaalakuntoon heitettyään sen seinää päin?" kysyin naiselta, kun tuo oli jo kääntymässä jatkamaan matkaansa.
"Mitä, ei todellakaan. Se tyttö kyllä tipahti turvaliiveineen Amigon selästä maneesin seinää päin, muttei kyllä hipaissutkaan reunalautoja. Amigo on vähän sellainen, että sen selässä pitää olla aika valpas kokoajan, ja miten sen nyt sanoin, tää tyttö ei ollut. Keskittyminen herpaantui ja Martti-poika sitten muistutteli olemassaolostaan. Sairaalaan tuo tyttö kuitenkin joutui kun katkaisi jalkansa samana päivänä, ei kylläkään Martin takia. Oli kuulema liukastunut kotipihassa tai jotain. Älä sä huoli, kyllä sä pääset ehjänä kotiin tänään", Juulia kertoi ja musta tuntui, että kivi vierähti mun sydämmeltä. Ehkä mä tosissaan menisin ilman sairaalareissua kotiin tän valmennuksen jälkeen.

Vastaus:

Tää oli hauska :D:D Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Nimi: Tuula

03.12.2017 10:15
Mäkin oon mukana! Tästähän tulee jännää :D

Vastaus:

Sulle tietysti maailman paras Molla ratsuksi. <3

Nimi: Impi Roihuvaara (Kitty)

02.12.2017 20:31
Tuin ehdottomasti mukaan! Toivottavasti vaan ei tällä kertaa tartu hevosta mukaan. ;) :D

Vastaus:

Kääk! No hei, siinä tapauksessa saat ratsuksesi Reben. Siitä en ainakaan aio luopua. ;)

Nimi: Vanessa Nylund

02.12.2017 20:08
Mukava että pääsee vähän valmentautumaan vierailla hepoilla, mie mukaan ehottomasti!!

Vastaus:

Haha, ettei vieraalla hevosella ratsastamisesta tule liian helppoa niin pääset hyppäämään Amigon selkään. :D

Nimi: Ella Rajala

02.12.2017 20:00
Eiköhän mullekin tee hyvää hypätä täysin vieraan hevosen kyytiin... :'D

Vastaus:

Sä voisit kokeilla Penaa :)

Nimi: Siri Peurankoski

02.12.2017 19:37
Ylläriylläri Siri mukaan :D

Vastaus:

Sulla on tuntunut olevan valmennuksissa vähän keskittymisvaikeuksia, niin laitetaas sulle ratsuksi Pusu, jonka kanssa ei ajatus varmasti pääse harhailemaan ;)

 

 

Huomioithan, että kyseessä on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen.
Kaikki materiaali © Rihtniemi, ellei toisin mainita.

©2019 Rihtniemi - suntuubi.com